VORMGEVING
3D-ONTWERP
3D-SERVER
INTERNET
MULTIMEDIA
CONTACT

3D ONTWERP EN SIMULATIE VOOR
PRODUCT- EN CONCEPTONTWIKKELING

Bij ontwerpen voor standbouw, decorbouw, architectuur of nieuwe producten wilt u voordat de productie van start gaat het eindresultaat kunnen beoordelen. Parrot kan d.m.v digitale realtime geanimerde 3D modellen de realiteit tot in de puntjes uitwerken zodat u vooraf exact weet hoe het ontwerp eruit zal zien


Impressie

Ontwerp voor binnenhuisarchitectuur, winkelinrichting, stand- en decorbouw vereist vrijwel dezelfde technieken. Traditioneel werden de ontwerpen uitgevoerd als schets of nagebouwd als maquette op schaal. Parrot zet ook hier nieuwe technieken in.

Er kan worden gekozen voor een 2D impressie, met andere woorden, een 'platte' gerenderde afbeelding van het ontwerp. het is echter veel effectiever als we de ontwerpen uit voeren binnen de interactieve OpenSim software.

De OpenSim software biedt ons de mogelijkheid het ontwerp dynamisch van alle kanten te bekijken, er gezamelijk aan te werken en er samen met de ontwerper en opdrachtgever doorheen te 'wandelen'.
Toepassingen voor de beursvloer en studio...
Stel uzelf eens voor; een full scale beursvloer met alle stands, verlichting en overige constructies reeds ingevuld binnen een interactieve 3D omgeving zoals een videogame. De perfecte manier om routing, vormgeving en sfeer te testen.

Ook binnenhuisarchitectuur, winkelinrichting en projectinrichting zijn disciplines welke dankbaar gebruik kunnen maken van OpenSim software. De software is niet alleen inzetbaar als ontwerpgereedschap maar ook als interactieve presentatietool. De plaatsing en vormgeving van bijvoorbeeld verlichting, toonbank en displaymateriaal kunnen on the fly, op verzoek van de opdrachtgever worden aangepast en getoetst aan effectiviteit.

Onder de thumbnails vindt u een aantal door Parrot vormgegeven beursstands, ontwerpen voor displaymateriaal ten behoeve van winkelinrichting en voorbeelden van een ontwerp van een receptiebalie in opdracht van een bouwbedrijf.

Klik op de thumbnails links om de ontwerpen te bekijken, klik op de zoom icons om in en uit te zoomen, klik en sleep in de afbeelding om te onderzoeken.


Parrot Media Groep, Boskoop - talkto(et)parrot.nl - 06-206 75-854


Cloud: 3d ontwerp, 3d ontwerper, 3D visualisatie, 3d ontwerp leiden, 3d ontwerper leiden, 3D visualisatie leiden, 3D games, 3D opensim, 3D educatie, 3D animatie, 3D simulatie, 3D architectuur, 3D interieurbouw, 3D virtual world, 3D virtual reality, 3D interieurontwerp, 3D games leiden, 3D opensim leiden, 3D educatie leiden, 3D animatie leiden, 3D simulatie leiden, 3D architectuur leiden, 3D interieurbouw leiden, 3D virtual world leiden, 3D virtual reality leiden, 3D interieurontwerp leiden