VORMGEVING
3D-ONTWERP
3D-SERVER
INTERNET
MULTIMEDIA
CONTACT

GRAFISCHE VORMGEVING
HET COMBINEREN VAN TEKST EN BEELD

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl voor uw communicatie, het ontwerpen van logo of beeldmerk, de advertentiecampagne of het begeleiden en de bewaking van uw drukwerk. Om in beeldtaal te blijven; Parrot voorziet in het gehele plaatje

Impressie

Ondanks de verdigitalisering hebben bedrijven en instanties drukwerk nodig in de vorm een huisstijl doorgevoerd in jaarverslagen, verpakkingen, posters, flyers, bouwplaten, etc. als onderdeel van de corporate identity.

De waarde van een doordachte huisstijl wordt nog al eens onderschat en vaak zoekt men een toevlucht tot templates en de printer. Het ontwerpen en de implementatie van logo en beeldmerk in een huisstijl en drukwerk is een vak apart en vraagt om kennis, creativiteit en ervaring. Vergeet niet, uw huisstijl is de eerste indruk die de klant van u te zien krijgt.
Van ontwerp naar huisstijl en drukwerk...
Als Parrot eenmaal een ontwerp heeft gemaakt van het logo of beeldmerk wordt gestart met de implementatie ervan in een huisstijl. Deze huisstijl wordt vervolgens toegepast op alle vormen van drukwerk, reclame en promotie. Het is zeer belangrijk een consistente vormgeving te hanteren.

Daarom adviseerd Parrot het aanleggen van een zogenaamd huisstijlboek. Hierin staan alle relevante gegevens voor drukker, beletteraar en signmaker zoals PMS kleuren, lettertypen, verhoudingen, etc. Parrot adviseerd u graag in ontwerp en uitvoering van uw corporate identity en de bewaking ervan.

Klik op de thumbnails links om de ontwerpen te bekijken, klik op de zoom icons om in en uit te zoomen, klik en sleep in de afbeelding om te onderzoeken.


Parrot Media Groep, Boskoop - talkto(et)parrot.nl - 06-206 75-854


Cloud: #Cloud grafisch vormgever, grafische vormgeving, grafisch vormgever leiden, grafische vormgeving leiden, grafisch ontwerp, grafisch ontwerper, grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerper leiden, logoontwerp, logo ontwerp, dtp en layout, folder ontwerp, brochure ontwerp, huisstijlontwerp, drukwerk ontwerp, huisstijl ontwerp, advertentieopmaak, advertentie opmaak, bedrijfsfolder ontwerp, logoontwerp leiden, logo ontwerp leiden, dtp en layout leiden, folder ontwerp leiden, brochure ontwerp leiden, huisstijlontwerp leiden, drukwerk ontwerp leiden, huisstijl ontwerp leiden, advertentieopmaak leiden, advertentie opmaak leiden, bedrijfsfolder ontwerp leiden