VORMGEVING
3D-ONTWERP
3D-SERVER
INTERNET
MULTIMEDIA
CONTACT

3D INTERNET, INTERNET 3.0 EN HET
COMMUNICATIEMIDDEL VAN DE TOEKOMST

Vergeet uw webbrowser en email programma. Deze applicaties zullen op korte termijn worden vervangen door OpenSim achtige toepassingen en voor een geheel nieuwe online beleving zorgen. 3D internet is het communicatiemiddel van de toekomst


Impressie

Klik op één van de thumbnails voor een impressie van ons werk.

Virtual worlds, ontwerp en simulatie in 3D...

Internet 3.0
De meeste van ons hebben wel eens een moderne videogame gespeeld of er vol verbazing naar gekeken. De zogenaamde game-engines, de software om de typische realistische 3D omgeving te genereren staan nu ook tot de beschikking van de ontwerper en kan worden ingezet als ontwerp gereedschap. Ontwerpen, prototyping, proofing en simulatie in 3D krijgen hiermee een geheel nieuwe dimensie en de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk ontwerp kan nu worden uitgevoerd in real time rendering en naar wens worden geprogrammeerd en geanimeerd. En dit alles terwijl ontwerper en opdrachtgever zich actief binnen het ontwerp kunnen bevinden om wijzigingen te bespreken en door te voeren.

Het maakt niet uit waar ter wereld ontwerper en opdrachtgever zich bevinden. Via een useraccount kunnen gebruikers tegelijkertijd inloggen op de server om zich in het 3D model te begeven. Deze techniek biedt een geheel nieuwe kijk op samenwerken aan ontwerpen met betrekking tot bijvoorbeeld de beursvloer, productontwerp, architectuur en simulatie.

OpenSim software
Steeds meer bedrijven maken al succesvol gebruik van de mogelijkheden van deze vorm van 3D internet en met name van OpenSim servers en software. In de luwte van de hype ontdekken voorlopers dat OpenSim een goedkoop en toegankelijk platform biedt voor bijvoorbeeld ontwerp, conferencing, educatie, e-commerce en simulatie. Vooral organisaties uit de creatieve industrie en ICT zijn aan het pionieren binnen OpenSim. Er worden films gemaakt, ontwerpen getest en innovaties gedemonstreerd. Ontwerpers tonen hun concepten aan opdrachtgevers die zich fysiek aan de andere kant van de wereld bevinden. Dell Computer verkoopt echte PC's via haar virtuele winkels en Philips Design heeft zelfs een eigen Focus Group bestaande uit OpenSim 'bewoners' of avatars waaraan zij ideeën en ontwerpen voorlegt.

3D ontwerp toolbox
Al in de beginfase heeft Parrot de stap genomen de Virtual World software als OpenSim in te zetten als interactief ontwerpgereedschap. Parrot heeft inmiddels een aantal hoogwaardige projecten gerealiseerd en is op het moment één van de belangrijkste aanbieders van 3D modellen, bouwwerken en ontwerpen voor Virtual Worlds. Maar belangrijker, Parrot tracht de link te leggen tussen de virtuele wereld en de echte wereld, de ontwerper, de architect en de ondernemer. Kijk voor voorbeelden onder de video thumbnails op de startpagina.

Parrot kan u op diverse manieren van dienst zijn, waaronder ontwerp, begeleiding en realisatie van uw projecten in 3D en OpenSim. Neem contact op voor een online demonstratie.

Unity is een 3D game development omgeving, ontwerp en bouw van videogamesSecondlife 3D virtual world software, ontwerp en bouw virtual world omgevingOpenSim open source 3D virtual world software, ontwerp en bouw virtual world omgeving


Parrot Media Groep, Boskoop - talkto(et)parrot.nl - 06-206 75-854


Cloud: 3d ontwerp, 3d ontwerper, 3D visualisatie, 3d ontwerp leiden, 3d ontwerper leiden, 3D visualisatie leiden, 3D games, 3D opensim, 3D educatie, 3D animatie, 3D simulatie, 3D architectuur, 3D interieurbouw, 3D virtual world, 3D virtual reality, 3D interieurontwerp, 3D games leiden, 3D opensim leiden, 3D educatie leiden, 3D animatie leiden, 3D simulatie leiden, 3D architectuur leiden, 3D interieurbouw leiden, 3D virtual world leiden, 3D virtual reality leiden, 3D interieurontwerp leiden