VORMGEVING
3D-ONTWERP
3D-SERVER
INTERNET
MULTIMEDIA
CONTACT

GRAFISCHE VORMGEVING
HET COMBINEREN VAN TEKST EN BEELD

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl voor uw communicatie, het ontwerpen van logo of beeldmerk, de advertentiecampagne of het begeleiden en de bewaking van uw drukwerk. Om in beeldtaal te blijven; Parrot voorziet in het gehele plaatje


Impressie

Klik op één van de thumbnails voor een impressie van ons werk.

Corporate Identity, uw organisatie in beeld...

Grafische vormgeving
Hier is waar het allemaal om gaat en mee begint. Het zo goed mogelijk vormgeven van uw boodschap door het combineren van tekst en beeld. In het kort; grafische vormgeving. Staat u op het punt uw huisstijl van een update te voorzien of breekt u zich het hoofd over een nieuwe reclamecampagne? Parrot denkt graag met u mee. Van schetsontwerp tot huisstijl, van huisstijl tot corporate identity, uw opdracht krijgt bij ons de grootst mogelijke aandacht. Parrot levert totaaloplossingen en garandeert u alleen de hoogste kwaliteit.

Logo & beeldmerk
Een bedrijf of instelling wordt het liefst in een flits door iedereen herkend. In het verkeer, in de gedrukte media, bij correspondentie, of tijdens een reclamespot op de televisie. Een goed uitgedacht en ontworpen logo of beeldmerk is daarvoor essentiëel. Het publiek vormt zich een beeld van een organisatie, inclusief doelstellingen en marktpositie, bij het zien en combineren van uitstraling, kleurstelling en typografie. Het beeld dat het publiek van u krijgt, moet overeenstemmen met wat uw organisatie uitdraagt. Waar u zich mee associëert en hoe u zich in de markt wilt positioneren. De logo's en beeldmerken van Parrot hebben daarom niet alleen een unieke herkenbaarheid, maar stralen ook krachtig uit waar uw organisatie voor staat.

Corporate Identity
Uw huisstijl, ofwel corporate identity, is het gezicht van uw organisatie. En dan gaat het niet alleen over de vormgeving van uw briefpapier, visitekaart en enveloppen. Bij de invoering van een nieuwe huisstijl moet vaak ook het wagenpark van een aangepaste belettering worden voorzien. Waarschijnlijk moet uw website worden vernieuwd of moet er op het bedrijfspand een nieuwe lichtreclame worden geplaatst. Allemaal punten waar Parrot rekening mee houdt, als u zich een nieuwe corporate identity aanmeet. Het vormgeven van een effectieve huisstijl en de implementatie ervan is voor ons een uitdaging en krijgt de aandacht die het verdient.

Drukwerk & print
Een aantal jaren geleden dacht iedereen dat de traditionele media, (drukwerk) steeds minder belangrijk zouden worden. Maar het tegendeel is waar. Steeds vaker hanteren organisaties drukwerk als medium voor hun communicatie. Want in dit digitale tijdperk is drukwerk door geavanceerde technieken steeds beter, sneller en mooier. Onze pre-press service heeft dan ook de modernste apparatuur in huis om aan deze vraag te voldoen. Maar wat belangrijker is: Parrot beschikt ook over kennis van zaken en creativiteit. Door onze jarenlange ervaring en degelijke samenwerking met goede fotografen, tekstschrijvers en drukkers kunnen wij daarom snel een concept omzetten in hoogwaardig drukwerk. Drukwerk dat letterlijk mag worden gezien.

Parrot kan u op diverse manieren van dienst zijn, waaronder ontwerp, begeleiding en realisatie van uw Corporate Identity. Ook verzorgen wij de koppeling naar digitale media en internet.

Unity is een 3D game development omgeving, ontwerp en bouw van videogamesSecondlife 3D virtual world software, ontwerp en bouw virtual world omgevingOpenSim open source 3D virtual world software, ontwerp en bouw virtual world omgeving


Parrot Media Groep, Boskoop - talkto(et)parrot.nl - 06-206 75-854


Cloud: #Cloud grafisch vormgever, grafische vormgeving, grafisch vormgever leiden, grafische vormgeving leiden, grafisch ontwerp, grafisch ontwerper, grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerper leiden, logoontwerp, logo ontwerp, dtp en layout, folder ontwerp, brochure ontwerp, huisstijlontwerp, drukwerk ontwerp, huisstijl ontwerp, advertentieopmaak, advertentie opmaak, bedrijfsfolder ontwerp, logoontwerp leiden, logo ontwerp leiden, dtp en layout leiden, folder ontwerp leiden, brochure ontwerp leiden, huisstijlontwerp leiden, drukwerk ontwerp leiden, huisstijl ontwerp leiden, advertentieopmaak leiden, advertentie opmaak leiden, bedrijfsfolder ontwerp leiden